Semih Kaya på G?

1
Semih Kaya var för 2 år sedan Turkiets största talang på mittbackspositionen och sågs som nästa Bülent Korkmaz av Bülent Korkmaz själv. Men tyvärr satte 2 skador käppar i hjulet för Semih som försvann i skymundan och till den här säsongen lånades ut till Kartalspor i Bank Asya som är Turkiets motsvarighet till Superettan.

Fast nu verkar Semih vara på gång igen, 91:an från Izmir har efter nyår fått chansen i 4 matcher på raden i startelvan och vips har han börjat skapa rubriker igen, vilket är otroligt kul!

Semih fick under första delen av den här säsongen spela med Kartalspors A2 lag för att komma upp i matchtempo och hitta formen, men nu verkar det som att han är på väg att bli någonting igen.

Då ska man också komma ihåg att han bara är utlånad och att han är Galatasaray´s spelare även nästa säsong då hans kontrakt går ut efter nästa säsong. Med andra ord kan en fortsatt bra formkurva för Semih innebära att han får återvända till Galatasaray i sommar och får chansen att åka med på somarlägret som kan vara biljetten till en startplats i Galatasaray till nästa år.

Vi håller tummarna för dig Semih!