“Stämningen var obeskrivlig”

Kayserispors anfallare Emir Kujovic svarade på ett par frågor efter succén i Söndags då han gjorde två sena mål och fixade tre poäng till sitt lag i matchen mot Antalyaspor.

Hej Emir. Grattis till dina två mål i söndags.
Hejsan, tack tack!

Några ord om målen?
Det var viktiga mål i och med att de stod 0-0, men självklart också bra för självförtroendet att göra mål.

Första målet nickar jag in på en hörna och de andra var i slutsekunderna där vi egentligen ville hålla i bollen och låta tiden gå men bollen hamnar i kanten på straffområdet och jag chansar med skott.

 

Hur har du kommit in i laget?
Jag har kommit in i laget bra tycker jag. Alla är öppna och stämningen är på topp.

Vad har tränaren Shota betytt för ditt spel?
Har bara positivt att säga om tränaren, hans sätt och se på fotboll tilltalar mig. Han har själv spelat anfallare så han har tips till mig vad jag ska tänka på.

Hur kändes att spela mot Fenerbahce på bortaplan? Karriärens största?
Matchen mot Fener borta var nog den största jag spelat, stämningen var obeskrivlig man måste själv uppleva det för att förstå tror jag. Annars så är varje match rolig och spela eftersom fansen här nere är mycket fanatiska.