Tayfur Havutçu: ”Det hände även i Afrika”

Ligtv.com.tr

Efter matchen mot Karabükspor handlade det mesta uteslutande om domarens insats men den assisterande tränaren i Besiktas, den f.d. landslagsspelaren Tayfur Havutçu som också är en av mina favoritspelare genom tiderna i Turkisk fotboll koncentrerade sig istället på hemmalagets spel under presskonferensen. Och han var allt annat än nöjd under den första halvleken.

Efter förlustmatchen mot Istanbul B.B. så ville Besiktas verkligen vinna gårdagens hemmamatch mot Karabükspor.

Inledningen av matchen var en stor besvikelse, vi kunde inte skapa en någon tryck mot Karabükspor. Passningsspelet var nog det sämsta under hela säsongen.

Efter ett par byten i den andra halvleken så lyckades vi skapa ett bättre tryck men tyvärr så kunde vi inte utnyttja våra möjligheter bättre än vad vi gjorde. Vi är besvikna över två förlorade poäng. Vi ville verkligen vinna för att haka på i toppen. Under den här säsongen har vi inte lyckats vinna fler än två raka matcher i ligan.

Om Almeidas mål:

Vi såg på TV-bilderna att bollen var över mållinjen men tyvärr så händer dessa saker i fotboll. Det hände även i fotbolls-VM i Sydafrika.

Om tabelläget:

Vårt mål är att klättra i tabellen. Om vi inte skulle bli mästare så vill vi ha en plats i Champions League till nästa säsong. Fjorton matcher återstår och vi vill ha maximal utdelning.”

Om nyförvärvet Hugo Almeida som fortfarande är mållös i ligan och som bara har gjort ett mål på fem matcher i Besiktas-tröjan så här långt:

Almeida är en viktig spelare. Han fick ett par chanser men tyvärr så misslyckades han med dessa.