Uppgjorda matcher i Antalya…?

Ni har kanske läst om det tidigare men FIFA håller just nu på att utreda om två matcher, som man tror har varit uppgjorda. Dessa matcher har ingenting med turkisk fotboll att göra förutom att de spelades i Antalya.

Saxat från SVT TEXT TV:

Fifa har tillsatt en utredning av landskampen Bulgarien-Estland som spelades i Turkiet i onsdags.

Matchen slutade 2-2 efter att alla målen gjorts på straffar. -Vi har en del funderingar över domarinsatsen, säger bulgariska fotbollsförbundets ordf Borislav Mihaylov till Reuters.

Redan innan matchen hade Estland nåtts av rykten om att matchen skulle manipuleras. Timmarna innan hade Lettland-Bolivia (2-1) spelats på samma arena och alla målen kom även där på straffar. Ungerska förbundet har sparkat domarna som var ansvariga.

Kan väl tilläggas att Ivelin Popov, som spelar för Gaziantepspor gjorde bägge straffmålen i Bulgariens match.