Utländska spelare på väg bort från Galatasaray

Allt talar för att fyra utländska spelare lämnar Galatasaray när säsongen är över.

Dessa fyra spelarna sägs vara australiensiska duon Lucas Neill och Harry Kewell, argentinaren Emiliano Insua och bosniern Zvjezdan Misimovic.

Neill och Kewell från Australien kan mycket väl återvända till England. Det står också i tidningen idag att Kewell troligen lämnar Galatasaray om Hagi blir kvar som tränare till nästa säsong.

Som de flesta har förstått under säsongen så talar det mycket för att Misimovic lämnar Galatasaray efter säsongen men kanske redan nu också då han sägs locka till sig intresse från Ryssland och det ryska fönstret har fortfarande inte stängt. Dynamo Moskva nämns som nästa klubbadress.

Vänsterbacken Emiliano Insua lånades in i sista stund från Liverpool men blev ingen vidare hit, och det ska mycket till om Galatasaray ska utnyttja köpklausul på 3 miljoner Euro. Nästa klubbadress sägs vara West Ham.