Bursaspor fortsätter att tappa i toppen

ajansspor.comKarabükspor tog idag emot på Dr.Necmettin Seyhoglu arenan. Matchen dömdes av Cüneyt Cakir och för honom fanns det inte mycket att göra förutom att dela ut ett kort till varsitt lag i matchen – båda i första halvek då Muhammet i Karabükspor såg gult i 23e minuten och fyra minuter senare Mustafa Keceli i Bursaspor. Matchen startade med bra tempo. Redan efter fyra minuter gjorde Kenny Miller mål för bortalaget Bursaspor. Det tog 16 minuter för Karabükspor att svara tillbaka med ett mål från Ilhan Parlak. Det var det enda som hände i matchen och störst förlorare går ju ändå Bursaspor ut ur denna matchen då man tappar poäng igen i toppen av tabellen. laget har nu en match mer spelad än tvåan Trabzonspor och ettan Fenerbahce som ligger 4 poäng före Bursaspor. Vid vinst för Trabzonspor idag och även för Fener så lär 7poängs försprånget bli aningen för mycket för Bursaspor. Karabükspor som hade chansen att gå upp på en sjätte plats före Besiktas som igår spelade 0-0 mot Manisaspor. Istället ligger man på en tionde plats med 34 poäng – en poäng och en match mer spelad än Galatasaray som ligger på en elfte plats.