En hälsning till himmelen

Kommer ni ihåg Antonio de Nigris? Anfallaren från Mexico som hastigt avled i en hjärtattack för några år sen? Ni som inte känner till så spelade de Nigris i tre olika turkiska klubbar; Gaziantepspor, Ankaragücü och Ankaraspor innan han gick bort. Hursomhelst så spelades en landskamp mellan Mexico och Venezuela sent igår kväll där Mexicos mål gjordes av Antonios lillebror Aldo de Nigris, som också är en anfallare gjorde sitt första landslagsmål någonsin när han nickade in ledningsmålet för Mexico. Aldo har tidigare under karriären tillägnat flera mål och vinster till sin bror och nattens mål var nog också till honom när han pekade uppemot himmelen.

Den som stod för inlägget till hans mål då? Giovanni dos Santos som spelade en halvsäsong i Galatasaray förra året.

Aldo de Nigris första mål i landslaget