Ett ungt Besiktas ikväll

Ligtv.com.tr

Besiktas spelar ikväll returmatchen mot Gaziantep B.B. i turkiska cupen och allt annat än att Besiktas går vidare till semifinalen vore en stor sensation med tanke på att laget vann den första matchen på hemmaplan med 5-0. Och av den anledningen så finns inte heller flera av lagets stjärnor med i truppen som reste till Antep. Det rapporteras om att Bernd Schuster kommer att ställa upp med ett ungt lag ikväll, vilket kan betyda  den 16-årige Muhammed Demirci kan få göra debut A-laget för Besiktas.

Stadion: Kamil Ocak stadion
Tid: 19:00
Domare: Hüseyin Sabancı

GAZİANTEP BŞB.: Kazım, Osman, Mustafa, Kenan, Ramazan, Eren, Uğur Tülümen, Ahmet, Erkam, Abdullah, Hakan
Tränare: Erol Azgın

BEŞİKTAŞ: Cenk, Erhan, İ.Toraman, Atınç, İsmail, Hilbert, Aurelio, Fernandes, Muhammed , Nobre, Almeida
Tränare: Bernd Schuster