Gaziantepspor fortsätter att vinna

Ligtv.com.tr

Gaziantepspor tog idag sin sjätte raka ligaseger efter 3-1 mot Sivasspor. Det var också lagets fjortonde raka tävlingsmatch utan förlust. Vid eftertanke så är det ett helt otroligt statistik för ett lag som Gaziantep, inte för att laget är dåliga på något vis men det hade varit lättare att förstå om någon av de tre stora hade liknande statistik.

Idag var det Wagner som inledde målskyttet efter bara några minuter genom en frispark som gick under muren och bulgaren Ivelin Popov ökade på till två noll efter drygt tjugofem minuter. Sivasspor lyckades reducera innan halvtidsvilan genom Erman Kilic. Det räckte dock inte till. Istället gjorde Gaziantep tre ett genom vem? Cenk Tosun såklart, som nickade in slutresultatet efter en hörna. Vi visste redan innan att Cenk hade ett bra skott men den här gången visade han att huvudet fungerar också. Och vem som slog hörnan? Ivelin Popov, som har stått flera målgivande passningar den här säsongen. Gaziantepspor har nu 43 poäng, lika många som fyran Kayserispor.