Krya på dig Onur

1

Trabzonspors målvakt har tyvärr fått avsluta säsongen i förtid på grund av skadan han drog på sig mot Kasimpasa. Han landade väldigt fel efter en luftduell och det har gått så illa att hans korsband, menisk och ledband har fått ta stryk, vilket innebär att han blir borta 4-6 månader på grund av dessa skador.

Då jag själv har haft samma problem önskar jag Onur all lycka i rehaben och hoppas att han snart är tillbaka mellan stolparna.

Onur som det senaste året har växt fram ordentligt och är en av Turkiets bästa målvakter, får denna motgång i ett mycket dåligt läge, då han är på väg in i landslaget och när Trabzon jagar ligaguldet. Nu får kanske istället Tolga Zengin chansen och glänsa igen. Tolga som var reservmålvakt i EM 2008 har verkligen hamnat i skuggan bakom Onur, men detta kan istället bli dennes chans att blomma ut på riktigt!