Ledningen, Stå upp för era spelare!

Galatasaray brukar på sin hemsida dementera nyheter som inte är sanna, vilket är väldigt trevligt som supporter, då en del artiklar i media ibland tenderar att skapa oro. Däremot måste Galatasaray´s ledning ta och rycka upp sig och det gäller alla från Adnan Polat till Adnan Sezgin som fick lämna klubben för ett tag sedan.

Det som jag nämligen reagerar på är att personer som Faruk Süren, Adnan Polat, Adnan Sezgin etc etc deltar i programmet Telegol på Kanaltürk. Ett program där Ahmet Cakar och Erman Toroglu vecka in och vecka ut kritiserar Galatasaray och sprider lögner om Galatasaraysspelare.

Trots att Ahmet Cakar snackar en massa skit tillsammans med Erman och ljuger för att skapa sig publicitet, insisterar GS ledning att gång på gång koppla sig till programmet och dessutom säga “Tack för ett trevligt program” och “Ni gör ett bra jobb”, men säg mig Adnan Polat, vad för trevligt är det med ett program som hänger ut våra spelare?!

Arda Turan blir vecka efter vecka totalsågad och på grund av att ni inte värnar om honom är vi på väg att förlora honom. Trots att han är lagkapten får han ingen Backup av ledningen, som tvärtom arbetar för att hänga ut spelarna ännu mer och ger tändvätska till Telegol och Son Kale!

I dessa kristider måste ni ju för sjutton visa att ni värnar om truppen och vill att dom ska bli bättre. Ni har redan offrat Hagi, Bülent, Umit Davala, frågan är nu hur många spelare kommer ni försöka offra för att sitta kvar på stolen och hur många miljoner måste gå till värdelösa spelare?!

Allt pekar på att GS förlorar ikväll, oavsett om det blir förlust eller seger, hoppas jag att du förstår att du måste lämna jobbet ikväll. Antingen med flaggan i topp eller så blir det en massa scener…