Dagens tips: Sercan Sararer

Jag som Galatasaraysupporter hoppas att nästa säsong blir ett år där man bygger upp ett nytt lag, som ni kanske förstår, med tanke på resultaten i år. I flera år har stjärnorna som värvats misslyckats och ärligt talat börjar jag som GS-supporter att bli riktigt trött på alla stjärnor. Därför hoppas jag att Galata till nästa år ser till att satsa på sina egna spelare från ungdomsleden, spelare som är utlånade och spelare som är unga med turkiskt ursprung. I Europa finns det en massa unga turkar och runt om i Turkiet finns det en hel del bra spelare som har bra utvecklingspotential.

Sercan Sararer är en spelare som jag gärna ser att Galatasaray värvar, en ung turkiskspelare som har en far som är född i Turkiet, en mor från Spanien, som är uppväxt i Tyskland. Jag brukade förr om åren alltid värva honom på Football Manager, då min filosofi är just att plocka turkiska talanger och det är kul att man nu får intentioner om att han verkar vara på G. Sercan Sararer spelar i tyska 2.a Bundesligalaget Fürth och gör det rätt bra. Han har bra statistik och har växt till sig rätt ordentligt.

Våga satsa på denna grabb, han är bättre än Baris Özbek och mycket bättre än Serkan Calik i mina ögon. Ryktet säger dessutom att han är intresserad av att byta klubb. 21 år och duktig spelare… borde vara lika med satsa på honom!