Galatasaray följer Popov

Enligt den bulgariska sportsajten Sportline.bg så har Galatasaray visat intresse för Gaziantepspors mittfältare Ivelin Popov.

Popov, som har varit en lyckad nyförvärv för Gaziantep berättar själv: “Jag vet om att Galatasaray följer mig och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att spela där i framtiden men det är upp till ledningen i Gaziantepspor om de vill släppa mig eller inte. Men jag kan även fortsätta karriären i klubbar utanför Turkiet som har visat sitt intresse.

Popov var innan säsongen drog igång på provspel i både Blackburn och Hercules men en flytt till England stoppades i sista stund pga arbetstillstånd och Hercules vägrade att betala de 3 miljoner Euro som Litex Lovech krävde för Popov. Istället dök han upp i Gaziantepspor som istället betalade 1,8 miljoner Euro för övergången.