Gökhan Gönül: “Vi är inte mästare…. än”

Foto: NTVSpor.net

Fenerbahces högerback som har varit het på transfermarknaden den senaste tiden säger i ett uttalande på sin officiella hemsida att laget inte har blivit mästare än och att man inte ska ta ut något i förskott.

Manar till lugn bland fansen:Vi har inte den lyxen att kalla oss för mästare……. än men genom hårt arbete kan vi ta oss närmare det målet steg för steg.

Inför matchen mot Istanbul B.B.:Det finns inga lätta matcher kvar. I fortsättningen måste vi fortsätta att kämpa för tre poängen. Och om det skulle gå dåligt och vi hamnar i underläge i matcherna så finns det ingen anledning till panik utan vi kan med hjälp av fansens stöd vända på matcherna. Tillsammans kan vi bli mästare.”

Om Daniel Güiza:Trots att han inte hade spelat på väldigt länge så kom han in och gjorde mål. Och det tackar jag för. Det visar att vi har en stark trupp där vem som helst är redo att hoppa in och göra bra ifrån sig. Jag hoppas verkligen att hans mål hjälper oss i vägen mot guldet.