Silly Season: Chelsea vill ha tillbaka Hiddink?

Chelsea sägs vara intresserade av Hiddinks tjänster igen. Läs mer om Hiddink och andra Silly Season rykte som bl.a. Semih Sentürk till Spanien..

Flera engelska medier påstår att den nuvarande Chelsea tränaren Carlo Ancelotti kommer bli sparkad efter säsongen. Det sägs att man har tagit kontakt med Jose Mourinho och Guus Hiddink, två tränare som blev väldigt omtycka på Stamford Bridge. The Telegraph skrev först att man hade tänkt honom som tränare men sedan att Jose Mourinho skulle bli tränare och Hiddink sportchef.

Nuri Sahin har kopplats ihop med flera europeiska toppklubbar på sistone, och nu även ett turkiskt lag, Fenerbahce! Aziz Yildirim sägs vilja köpa spelaren också. Aziz Yildirim ska ha sagt att han helt klart betalar 6miljoner € för honom och att Nuri accepterar det. Samt att han ska ge honom en mycket högre lön än den Real skulle ge.

Pino till Metz? Det är de senaste ryktet om honom då det har blivit mer eller mindre en misslyckad sejour i Galatasaray. Pino sägs spela resten av säsongen med A2-laget. Dock kan vi ta det lugnt med detta ryktet då källan är fotomac…

Maraton.com.tr säger att Semih Sentürk är mycket nära en övergång till Villareal. Villareal och Fenerbahce sägs ha gjort klart med förhandlingarna till sommaren och budet sägs ligga på 1.6 miljoner €.