Turkiska cupen: Gaziantepspor – Besiktas: Returmöte

Foto: ligtv.com.tr

Returmatch i turkiska cupen och det ska nog till en mindre sensation om Besiktas ska missa finalplatsen efter 3-0 från hemmamötet. Tränaren i de svartvita, Tayfur Havutcu förväntas ställa upp med det starkaste laget vilket innebär att stjärntrion Ricardo Quaresma, Simao och Hugo Almeida finns med från start. Dock saknas Guti, som fortfarande inte är helt återställd efter sina skador. Andra spelare som missar matchen för Besiktas är Matteo Ferrari, Ersan Gülüm och Ekrem Dag.

Gaziantepspor har bara en sak att göra om det vill avancera till final och det är att spela offensivt från matchens allra första minut, vilket kan öppna upp ytor för Besiktas och det är något som både Quaresma och Simao tycker om.

Två spelare i Besiktas, Ibrahim Toraman och Robert Hilbert riskerar att missa finalen om de drar på sig gult kort ikväll.

Preliminära startelvor

GAZİANTEPSPOR: Karcemarkas, Serdar, Yalçın, Zurita, Ivan, Hürriyet, Popov, Wagner, Sosa, Olcan, Cenk
TRÄNARE: Tolunay Kafkas

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Necip, Ernst, Fernandes, Quaresma, Simao, Almeida
TRÄNARE: Tayfur Havutçu