Bayern München bekräftar Real Madrids intresse! + en fjärde turk till Real Madrid?!

De spanska tidningarna har redan skrivit att Hamit Altintop är klar för Real Madrid. AS skriver att Real Madrid tänker presentera Hamit som sitt nyförvärv på söndag, efter att Bayern München spelat mot Stuttgart. Nu bekräftar även Bayern München att Madrid-klubben har visat sitt intresse. – Det stämmer att Real Madrid är intresserade av att värva Hamit Altintop. Våra kollegor i Madrid har informerat mig om deras intresse, även om de inte är skyldiga att göra det, säger vd:n Karl-Heinz Rummeninge till Welt Online

En av de mer mindre trovärdiga källorna, fotomac sade att även EN TILL  spelare med turkisk bakgrund kan hamna i Real, och denna turk är också tyskfödd. Stuttgarts mittback Serdar Tasci kopplas också ihop med klubben.

Ta de med en nypa salt om ni vill, det gjorde jag med Nuri Sahin och Hamit Altintop också i och med de var bland de första som nämnde detta (flytt till Real). Tiden lär visa framtiden så småningom, och vem vet – kanske får vi se 4 turkar i Real Madrid nästa säsong?