Besiktas = Forlan, Maicon, Kaka?

Ja, man kan ju inte påstå att Besiktas har tagit det lugnt vad gäller transfers senaste året och återkommande “bomber” som har offentligjorts.

Men det är inte slut på det än!

Enligt flera nyhetssidor är nu Besiktas överens med Forlan om en övergång. Det som återstår verkar vara priset som Besiktas skall betala Atletico Madrid för honom. Om det här stämmer så får Besiktas ytterligare en bra spelare och vad är bättre än en grym striker som Forlan.

Men det tar inte slut där, Demirören vill fortsätta ta in fler utländska bra spelare till laget. Senaste ryktena talar för att man tänker lägga ett bud på Maicon från Inter. Det kan inte vara helt omöjligt att han kommer över då han själv ska ha sagt att han har en helt annan syn på Besiktas idag då flera kända spelare med potential spelar där.

Sen har vi nästa rykte, Kaka som inte har haft så mycket speltid i Real pga skador och andra orsaker verkar vara på väg bort från klubben. Problemet är att det inte finns några klubbar i dagsläget som är beredda på att ge han den lön han har idag. Här kommer Besiktas in i bilden som överväger att erbjuda att låna Kaka i ett år.

Vi får se huruvida dessa rykten stämmer, men det vore helt klart ytterligare bomber från Besiktas som fortfarande har som mål att det är nästa säsong som dom satsar på.