Besiktas – Kommer Guti spela kvar nästa säsong?

Som många redan har hört så är det mycket tveksamheter kring Guti och om han kommer att stanna i Besiktas till nästa säsong eller inte. Lyssnar man till hans twitter inlägg så är det uppenbart att han inte är glad i Istanbul då han menar att han inte har hittat lyckan här.

Inte nog med det så är media klistrad på honom vilket han också uttrycker ett stort missnöje över.

Han har nu gått ut och sagt att han vill vinna Turkiska Cupen med Besiktas och därefter kommer han att ta ett beslut om han skall stanna kvar eller inte.

Jag misstänker att han kommer att lämna och personligen så tycker jag inte det är en större förlust för Besiktas. Under säsongens gång har jag sett honom ständigt göra misstag efter misstag och hans engagemang för laget verkar inte på topp. Sen om detta beror på personliga saker eller inte är svårt att säga, men jag tycker verkligen inte att han har glänst på planen och än mindre varit på topp.

All respekt för Guti, han är en bra spelare. Men Besiktas bör börja kolla efter en mittfältare med mer energi och engagemang.

Vi får se om vi får mer klarhet i vad han vill och inte efter morgondagens cup final.