Burak visar vägen igen

Trabzonspor besegrade Gaziantepspor med 3-0 på hemmaplan efter två mål av Burak Yilmaz och ett av Pawel Brozek, som därmed gjorde sitt första mål för klubben. Nio matcher tog det för den polska anfallaren som har vunnit skytteligan i hemlandet att hitta målet i turkiska ligan. Segern innebär att Trabzonspor och Fenerbahce fortfarande har samma poäng med tre matcher kvar att spela. Mer spännande än så här blir det inte.

Formstarkare Burak Yilmaz som har gjort sjutton mål i ligan den här säsongen har legat bakom många av Trabzonspors mål den senaste tiden. Åtta mål på de tio senaste matcherna!

För Gaziantepspors del innebär förlusten att laget riskerar att tappa sin plats i Europa till nästa säsong om resultatet inte går deras väg i matcherna som återstår.

Höjdpunkter