Bursaspor – Besiktas *MATCHEN STOPPAD*

Foto: NTVSpor.net

Matchen mellan Bursaspor och Besiktas som skulle spelats under Lördagskvällen stoppades innan avspark efter tumult utanför arenan där Bursa-fansen bråkade med polisen i väntan på Besiktas-fansen.

Uppdaterad med det senaste och med länk till både videoklipp- och bilder från händelserna.

Det är fullständigt kaos utanför arenan i Bursa. Kvällens match mellan Bursaspor och Besiktas har skjutits upp på obestämd tid och det är oklart om matchen kommer att spelas ikväll.

Efter bråket i vintras har Bursa-fansen väntat på detta och trots att man velat det bästa har detta varit svårt att undvika.

Bursa-fansen gick för ett par veckor sen ut med en öppen inbjudan till Besiktas-fansen och erbjud sig t.o.m att köpa biljetterna.

Publiken är fortfarande inne på arenan och det är som sagt oklart om matchen ska spelas senare eller inte.

Några timmar innan avspark hade spelarna i Besiktas svårt att lämna hotellet då fans till Bursaspor stod utanför hotellet och väntade på spelarna.

Besiktas-fansen hann inte ens komma in till staden innan de skickades tillbaka till Istanbul då det stod en grupp Bursa-supportrar och väntade på de.

Det blir troligtvis ingen match ikväll. Det kan vi säga med stor säkerhet.

Şansal Büyüka i Lig TV studion säger i direktsändningen att förbundet har bestämt sig för att stoppa matchen och ATT den inte kommer att spelas, vare sig ikväll eller någon annan dag.

Ett beslut angående slutresultatet kommer att tas av disciplinnämnden (PFDK) senare under veckan. Troligen blir det så att Besiktas vinner matchen med 3-0.

Se videoklipp från händelsen här eller här!

Rüstü Recber i Besiktas och Sercan Yildirim i Bursaspor berättar om händelserna här!

Se bilder från upploppet här!

Videoklipp