Diego Forlan så gott som klar…

Foto: NTVSpor.net

Det har ryktats om Diego Forlan länge nu och frågan är om anfallaren inte kommer att spela i Besiktas kommande säsong?

En av de mer trovärdiga källorna i Turkiet, NTV Spor skrev igår att Diego Forlan är klar för klubben och när de brukar skriva såna här nyheter så brukar de också stämma.

Att Besiktas har varit ute efter Forlan under en längre tid är känt sedan tidigare och det som egentligen har varit problem är det ekonomiska men nu sägs det att Hugo Almeida kommer att säljas i sommar vilket kommer att ge pengar till Forlan-affären.

Samtidigt skriver NTV Spor att även mittbacken Kemal Tokak från Samsunspor har kommit överens om ett fyraårskontrakt med Besiktas. Kemal är mittback och spelade under den gångna säsongen för Samsun som tog steget upp i högsta ligan i år. Han har fått mycket bra kritik i den andra divisionen och är också en av anledningarna till att Samsun bara har släppt in 20 mål på 32 matcher den här säsongen.