Engin Bekdemir till Kayserispor!

En av Turkiets största talanger, Engin Bekdemir som är född 1992 har kommit överens om ett fyraårskontrakt med Kayserispor. Engin som har visat upp bra spel i de turkiska ungdomslandslagen de senaste åren kommer närmast som ungdomsproffs i Porto. Han har dessförrinnan även spelat i PSV Eindhovens ungdomslag. Men nu är han 19 år och det är dags att ta nästa kliv i karriären. Kan Engin utvecklas till en stjärnspelare under Shota Arveladze?

***

Samtidigt meddelar klubben att man inte tänker förlänga kontrakten med lagkaptenen Mehmet Eren Boyaz samt målvakten Souleymanou Hamidou.

Dessutom kommer målvakten Volkan Babacan återvända till Fenerbahce efter sin lånetid samt att kontrakten kommer att brytas i förtid med både Önder Turaci och Ali Bilgin, som båda värvades in från Fenerbahce inför säsongen.

Kayserispor har sedan tidigare gjort klart med den argentinske målvakten Nicolas Navarro till nästa säsong.