Emre kan bli proffs i USA

Emre Belözoglu och Guti, som också ryktas vara på väg till USA kan bli lagkamrater med David Beckham i Los Angeles Galaxy till sommaren.

Mitt under guldjakten så skriver turkiska medier att Los Angeles Galaxy ska ha visat intresse för Emre Belözoglu. Men tränaren i Fenerbahce, Aykut Kocaman sägs inte ha några planerar på att släppa Emre men enligt ryktena så ska Galaxy vara redo att betala dyrt för att få över Emre. Emres kontrakt med Fenerbahce går ut nästa år.

Emre Belözoglu som tidigare har varit proffs i både Inter och Newcastle har varit hårt skadedrabbad de senaste åren vilket har gjort att han inte kunnat prestera lika bra som förut. Kanske väljer han att om nu Fenerbahce vinner guldet att ”varva” ner i USA för en bra lön innan han lägger skorna på fotbollshyllan? Detta vore i så fall något nytt för en fotbollsspelare från Turkiet. Att veteraner från andra länder väljer att flytta till ”udda” länder för att tjäna ihop lite extra innan man avslutar karriären är så vanligt och om nu Emre skulle flytta kan det öppna en ny väg för turkiska spelare.