Ersan Gülüm kan hamna i Galatasaray istället! *UPPDATERAD*

Mittbacken Ersan Gülüm som kom till Besiktas på lån från Adanaspor inför den gångna säsongen imponerade så mycket att han blev uttagen i det turkiska landslaget. Men tyvärr skadade han sig efter drygt halva säsongen och missade resten av säsongen.

Besiktas har legat i förhandlingar med Adanaspor under en lång tid men parterna har inte lyckats komma överens. Lig TV gick precis ut med en sista minuten-nyhet där det står att Besiktas ska ha dragit sig ur affären och nu kan Ersan hamna i Galatasaray istället!

Tidigare under veckan stod det i turkisk media att Besiktas president Yildirim Demirören skulle ha ett möte med Adanspors dito på fredag (LÄS: IDAG) och mötet har troligen inte gått som Besiktas har velat.

UPPDATERINGEN:

Besiktas ville betala max 4 miljoner Euro för Ersan medan Adanaspor ville ha 5,5 miljoner Euro.

Vad händer nu? Kommer Ersan som sägs vara en Besiktas-supporter gå till Galatasaray eller kommer han att göra som han sagt tidigare?

Att han kan tänka sig att spela i Adanaspor kontraktet ut för att nästa år gå gratis till Besiktas. Hans kontrakt med Adanaspor går ut 2012.