Fatih Terim vill ha Drogba

Didier Drogbas kontrakt med Chelsea går ut nästa år men redan till den här sommaren kan det bli så att Chelsea köper ut hans kontrakt i förtid. Något som skulle passa Galatasaray som sägs vara villiga att erbjuda Drogba upp till 6 miljoner Euro under hans första år i klubben för att sedan erbjuda 4 miljoner Euro under hans andra år i klubben.

Men Galatasaray är inte ensamma i jakten på Drogba utan det finns även flera andra klubbar som är intresserade men klubbens president Unal Aysal ska ha sagt att även Galatasaray finns med i bilden.

Enligt ryktena som man kan läsa i Turkisk press så är det Fatih Terim som vill ha Drogba till Galatasaray och han ser en perfekt radarpar i Elmander och Drogba på topp till nästa säsong.

Representanter för Galatasarays nya ledning ska ha redan träffat Drogbas agent Pierre Frelot och nu är det upp till Drogba själv att välja vilken klubb han vill fortsätta karriären i.

Dessa rykten och uppgifter kan vara väldigt starka och det visar att Galatasarays nya president är villig att göra vad som helst för att återigen göra klubben till ett lag som utmanar om ligatiteln.

Och som i de tidigare fallen med Elmander och Källström så har Fatih Terim en lista över vilka spelare han vill ha och detta är något som den nya ledningen arbetar efter nu. Terim vill ha klart med en trupp så fort som möjligt inför nästa säsong.

Viktigt att poängtera är att ingen av spelarna har skrivit på några nya kontrakt utan Galatasaray satsar mycket på det muntliga avtalet innan man skriver på några papper. Något som visar att klubben verkligen menar allvar med sin satsning.