SERDAR KESIMAL PÅ VÄG TILL FENERBAHCE! *UPPDATERAD #2*

NTV Spor skrev alldeles nyss att Fenerbahce har kommit överens med Kayserispor angående mittbacken Serdar Kesimal.

Det är väldigt glädjande att läsa om den här nyheten. Serdar Kesimal har varit riktigt bra i Kayserispor den här säsongen och har också tagit en ordinarie plats i landslaget under säsongen, där han har gjort bra ifrån sig.

Nu hoppas vi på att Fenerbahce ska även komma överens med Serdar och hans personliga kontrakt. Men det bör inte bli några problem.

Frågan som nu uppstår är om klubben har gett Joseph Yobo nu? Eller kommer den nigerianske mittbacken också att köpas in?

Fenerbahce håller på att bygga upp en stark trupp inför nästa säsong, precis som jag ville ha det.

Kayserispors inofficiella sida http://www.kayserispor.org/ är nere just nu. Kan det bero på att många försöker ansluta sig till sidan?

UPPDATERING:

De senaste uppgifterna säger att Fenerbahce kommer att slutföra affären efter EM-kvalmatchen mellan Belgien och Turkiet om ett par dagar.

Även klubbar som Galatasaray, Wolfsburg och Rubin Kazan fanns på listan som ville ha Serdar därför känns den här affären ännu bättre genomförd av ledningen i Fenerbahce!

UPPDATERING #2:

Kayserispor har sagt ja för en affär med Fenerbahce men Fener ska komma överens med Serdar själv också för att övergången ska bli ett faktum.

Och nu skriver spelaren på sin twitter-konto att allting är långt ifrån klart.

Serdar befinner sig just nu på träningsläger med det turkiska landslaget i Holland men när han återvänder till Turkiet kommer han tillsammans med sin agent med största sannolikhet träffa båda sidor för att diskutera övergången.