Gillade det han såg

Barcelonas scout Luis Gonzalez som var på plats i Sükrü Saracoglu stadion under helgen för att studera Andre Santos och Gökhan Gönül gillade det han såg.

Enligt tidningen Takvim så ska Luis Gonzalez ha sagt att både Santos och Gökhan Gönül är två kvalitetsspelare som utan problem hade kunnat spela i någon av Europas toppklubbar.

Det kommer också uppgifter om att Gonzalez även vid tidigare tillfällen har varit på plats i Istanbul för att följa spelarna, men säger själv att han gärna vill se spelarna i ytterligare två matcher innan han bestämmer sig.

Som det tidigare har rapporterats så har Gökhan Gönül en klausul i sitt kontrakt som säger att Fenerbahce måste acceptera ett bud på 15 miljoner Euro. Någon sån klausul verkar inte finnas i Santos kontrakt utan där måste parterna komma överens om priset.

Det senaste är att representanter för Barcelona kommer att resa till Istanbul för att börja förhandla med Fenerbahce om ett paketpris för bägge två. Men det sägs att Gökhan Gönül är det första valet.

Barcelona har i dagsläget följande ytterbackar: Dani Alves, Maxwell, Eric Abidal och Adriano.

Med tanke på att Dani Alves har varit på väg bort från Barcelona under en längre tid då han vill ha en löneförhöjning så kan det bli så att GG ersätter honom.