Hur nära är han att flytta?

Borussia Dortmund- och landslagets mittfältare Nuri Sahin har varit ryktenas man under en längre tid och nu skriver den spanska tidningen Marca att Nuri är på väg till Madrid som den sista pusselbiten.

Inom 48 timmar är det tänkt att Nuri Sahin ska bli klar för Real Madrid och eftersom detta skrevs under gårdagen så återstår det alltså bara 24 timmar kvar.

Enligt tidningens uppgifter så arbetar Real Madrid hårt med att värva Nuri Sahin som då kommer att bli den sista pusselbiten på Jose Mourinhos mittfält där han kommer att komplettera Xabi Alonso.

Nuri Sahins agent Reza Fezali säger att det kan mycket väl bli så att Nuri går samma väg som en av hans andra spelare, Mesut Özil.

Från Borussia Dortmunds håll säger man att om Nuri Sahin själv vill verkligen flytta till Real Madrid och om det finns en intresse från den spanska klubben så är man öppen för en dialog.

Dortmund kommer att sätta sig ner med Nuri när säsongen är över och diskutera hans och klubbens framtid. Samtidigt kan det bli så att en annan tysk-turk Ilkay Gündogan kan komma att ersätta Nuri i Borussia Dortmund och enligt tyska medier så är den övergången redan klar.