Johan har landat!

Johan Elmander har landat i Istanbul och Turkiskfotboll välkomnar honom till Turkiet. Det ska bli riktigt kul att se vad han kan åstadkomma i Galatasaray nästa säsong. Självklart hoppas vi på det bästa och att han lyckas i sin nya klubb och för oss till ligaseger nästa år. Målskyttet är det som GS har haft problem med denna säsong och med Selcuk och Johan i truppen kommer detta problem förhoppningsvis bli bättre.

Frågan är ju nu om han blir det enda Svensken i Galata. Såväl Kim Källström som Andreas Isaksson och Andreas Granqvist ryktas till klubben, vilket är spännande för oss Svenska Galatasaraysupportrar.

Det var annars väldigt lugnt på flygplatsen, GS supportrarna har valt att inte ta emot spelarna likt tidigare år då många man hyllat inte alls visat vad man gått för utan blivit rena besvikelser. Därför väntar supportrarna med att hylla spelaren till och med det att spelaren faktiskt presterar på planen.

Grattis på födelsedagen och Lycka till nu kompis!