Läget i Besiktas: Serdal Adalı och Cengiz Zülfikaroğlu reser till Spanien

En av Lig TV’s reportrar Atakan Kurt rapporterade direkt från Inönü där Besiktas senare ikväll ska avsluta den 33:e omgången av Süper Lig mot Eskisehirspor: Representanter för Besiktas reser imorgon till Madrid för att sätta sig vid förhandlingsbordet med Atletico Madrid och dessutom ryktas det från Besiktas’ håll att en brasiliansk anfallare som kommer slå alla med häpnad, vare sig man gillar Besiktas eller inte är på väg till klubben.

De som reser till Madrid imorgon är Serdal Adalı och Cengiz Zülfikaroğlu. Huvudmålet med deras resa är att avsluta övergången för Diego Forlan. Som det tidigare har rapporterats så är Besiktas inte redo att betala stora summor för en övergång och därför kommer man att försöka lösa situationen på bästa möjliga sett med Atletico Madrid. Hur det avtalet kommer att se ut kan man bara spekulera i.

Besiktas vill hur som helst avsluta den här övergången så fort som möjligt för att kunna dela med sig den till sina fans.

Samtidigt ryktas det om att en brasiliansk anfallare som kommer att slå alla med häpnad sägs vara på väg till klubben. Är det Kaka som är på tapeten igen? Det som talar emot det är att han inte är någon anfallare. Vilka fler brasilianska anfallare finns som är på väg bort från sina nuvarande klubbar?

Atakan Kurt säger att Besiktas-fans inte behöver oroa sig för målskyttet inför nästa säsong med spelare som Diego Forlan, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma och så den nya brassen.

Det verkar som om Besiktas satsar alla sina utländska kort på offensiva positioner för i nuläget så kopplas klubben enbart med turkiska försvarare: Orhan Sam, Ibrahim Öztürk och Egemen Korkmaz.