Läget i Galatasaray: Uppdatering kring Källström & Elmander!

Efter Galatasarays nya president Ünal Aysals uttalande om Johan Elmander och Kim Källström så verkar spelarna ett steg närmare en flytt till klubben.

Lig TV rapporter idag att förhandlingarna med Johan Elmander har redan dragit igång och trots att även engelska klubbar har visat intresse för honom så sägs han vara sugen på en flytt till Galatasaray och går allting bra kan han presenteras som ny spelare inom några dagar.

Något som kan även öppna upp för Kim Källström. Källström är en spelare som länge har kopplats samman med Galatasaray men det har tidigare spekulerats i att hans fru inte velat flytta till Turkiet.

Källströms kontrakt med Lyon går ut nästa år och klubben sägs vilja ha 5,5 miljoner Euro för honom, något som Galatasaray inte är villiga ett betala utan vill att priset ska sänkas ytterligare. Klubbarna ska enligt ryktena sätta sig ner vid förhandlingsbordet för att diskutera ärendet vidare.

Samtidigt vill Galatasaray också värva Trabzonspors mittfältare Selcuk Inan. Selcuks kontrakt med Trabzon går ut till sommaren och Galatasaray ska enligt uppgifterna göra allt för att värva honom.

Dessutom verkar en icke namngiven målvakt från den italienska ligan vara på gång samt att om det inte blir något med tränaren Fatih Terim så kan istället holländaren Martin Jol dyka upp i klubben som ny tränare.