Landslagstruppen mot Belgien

Guus Hiddink har tagit ut följande trupp mot Belgien den 3:e Juni.

Hela 27 spelare är uttagna till matchen.

Nuri Sahin saknas pga skada men Hamit Altintop är med. Dessutom är Gökhan Töre från Chelsea uttagen.

Målvakter: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Standard Liege), Tolga Zengin (Trabzonspor)

Försvarare: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), Gökhan Zan (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Egemen Korkmaz (Trabzonspor), Emre Güngör (Gaziantepspor), Çağlar Birinci (Galatasaray), İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Mittfältare: Hamit Altıntop (Real Madrid), Burak Yılmaz (Trabzonspor), Gökhan Töre (Chelsea), Selçuk İnan (Trabzonspor), Mehmet Topal (Valencia), Mehmet Topuz (Fenerbahçe), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Arda Turan (Galatasaray), Engin Baytar (Trabzonspor)

Anfallare: Umut Bulut (Trabzonspor), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Kazım Kazım (Galatasaray)