Ni har inte sett det här någon annanstans…

Följande hände under förra helgen i den turkiska andra divisionen:

Sakaryaspor möter Kocaelispor på hemmaplan och matchen står 4-1 när en spelare i Kocaelispor bestämmer sig för att göra självmål. Anledning? Nu vet jag inte om detta stämmer… men Lig TV’s programledare Şansal Büyüka berättar i videoklippet här nedan att eftersom registreringsskyltarna på bilarna i Kocaeli är 41 så ska matchen inte få sluta så utan en spelare i Kocaeli vid namn Gökhan Bozkaya bestämmer sig för att göra självmål och idag fick han sitt straff från PFDK: Tre matchers avstängning…

(Att registreringsskyltarna i Kocaeli har 41 stämmer, men oklart om det är (enda) anledningen till självmålet.)

Markus Merk i studion är chockad och säger att detta är en skam för fotbollen. Vad ska man säga?

Lig TV’s berättar om självmålet

Och här är självmålet i en större bild