Officiellt: Mehmet Ekici klar för Werder Bremen!

Efter ett antal rykten till klubben(Werder Bremen) så är det nu bekräftat att Mehmet Ekici spelar i Werder Bremen nästa säsong. Mehmet som spelade i FC Nürnberg den här säsongen var utlånad från Bayern München. Spelaren kommer att presenteras den 23e maj och ska skriva på ett 4års kontrakt.

Sportchefen för Werder Bremen, Klaus Allofs sade själv att han var mycket lycklig över att man kunde köpa in Mehmet samt att han passar in för Werder Bremens spelsystem. Han sade även att Mehmet gjort en mycket bra säsong i Nürnberg och tror att de blir en ännu bättre med Bremen nästa säsong.

Mehmet Ekici är själv också nöjd med flytten och säger: Jag tyckte att Werder Bremen var rätt adress att flytta till. Jag ska se till att spela bra i varje match och att lagprestationen är bra i varje match vi spelar. Jag känner att jag kan utvecklas mycket mer i den här klubben.

Mehmet Ekici gjorde i år nio assist och tre mål på 32 matcher för FC Nürnberg.