Säsongens viktigaste spelare: Volkan Demirel!

Den spelare i Fenerbahce som enligt mig har varit lagets viktigaste den här säsongen är ingen mindre än Volkan Demirel. Det är lätt att glömma bort en målvakts insats när man stirrar blint på statistiken när det gäller mål och målgivande passningar men faktum är att Volkan har en mycket stor del i att Fenerbahce vann sin 18:e ligatitel genom historien.

Jag kommer ihåg hans insatser i målet speciellt under höstsäsongen, där han mer eller mindre på egen hand räddade poäng åt laget i matcherna mot Bursaspor, Besiktas och Galatasaray. Tre matcher där Fenerbahce lika gärna hade kunnat vara utan poäng och vi vet ju alla att Fener och Trabzon slutade på samma poäng efter sista omgången.

Han har nu rankat sina fem bästa räddningar under säsongen som ni hittar här.

Ta en ordentligt titt på räddningen som ligger på första plats. Mål där och Fener hade förmodligen inte blivit mästare.

Tack Volkan Demirel för din fantastiska insats under säsongen!