Silly Season: Ännu en svensk på väg till Galatasaray?

Elmander klar, Källström sägs vara klar, är Andreas Isaksson också på väg till Galatasaray? 

Fotomac skriver att svenska medier placerar Andreas Isaksson i Galatasaray. Spelaren har tidigare kopplats ihop med klubben. Ünal Aysal ser Andreas nu som första handsval att köpa när det gäller målvakter då Sebastian Frey (8milj euro) och Maarten Stekelenburg(12 milj euro) har stärkt banden med sina klubbar. Prislappen på Isaksson sägs vara 5 miljoner euro.

Mehmet Topal som just nu är på träningsläger med landslaget säger i en intervju att Arda Turan vill lämna Galatasaray. ”Jag vill inte säga för mycket. De Arda har sagt till oss är att han vill spela ute i Europa och prova på nya utmaningar.” säger Mehmet Topal.

Habertürk säger att Galatasaray har erbjudit ett rekordbud för PSG när det gäller Mevlüt Erdinc. Mevlüt som har kontrakt med PSG till 2013 köptes till klubben för 8 miljoner euro när han anlände från Sochaux. Lönen sägs också höjas mycket, Mevlüts nuvarande lön ligger på 1.7 miljoner euro om året – den nya sägs vara 2.5 miljoner euro.

Yusuf Simsek har fått ett intressant bud. Spor Toto 2 Lig klubben Turgutluspor vill ha spelaren som idag spelar i Kayseri Erciyesspor. Turgutluspors president säger att Yusuf är en bra spelare man skulle vilja sammarbeta med  en stor karaktär.

LigTV rapporterar att Ersan Gülüm kan snart bli en Arslan. Spelaren som har gjort succé i Besiktas verkar stanna i Istanbul men inte i Besiktas. Adanaspor ska ha kommit överens med Galatasaray om priset och accepterat GS förslag.

Bucaspor åkte ut ur Süper Lig. Nu kan en av lagets bäste spelare också lämna klubben. Enligt Maraton.com.tr så kan 23-årige Sercan Kaya hamna i Trabzonspor. Sercan spelade 31 matcher för Bucaspor den gångna säsongen.

OCH, i skrivande stund (00:00 29 maj 2011) så meddelar LigTV att Trabzonspor har värvat Baris Özbek från Galatasaray. Efter 2 timmars förhandlingar ska Trabzonspor ha kommit överens med Galatasaray och Baris Özbek.