SILLY SEASON: Galatasaray kopplas ihop med många spelare

fotomac
fotomac

Galatasaray har värvat Johan Elmander och Faith Terim är ny tränare i laget men än är man inte nöjda i Galatasaray. Arshavin påväg till Turkiet?

 

 

Ünal Aysal, den nye presidenten i Galatasaray säger att man snart kommer ge överraskningar(nya spelare) till fansen. Han säger också att man är intresserad av Selcuk Inan. De tre överrasknings nyförvärven som det ryktas om sägs vara Selcuk Inan, Frey, Buffon och Samir Handonovic.

Det är inte slut än med Galatasarays nyförvärvsplaner. Fotomac skriver att Galatasaray intresserar sig av Real Madrid spelare. Real har ju redan köpt in Hamit Altintop och Nuri Sahin inför nästa säsong och det är högst trovärdigt att någon annan lämnar laget nu. Spelaren det ryktas om är Fernando Gago. Priset på Gago sägs vara runt 9 miljoner euro. Lyckas man inte komma överens om Gago så sägs Lassana Diarra var plan B, i mina ögon borde Diarra vara plan A.

Tuncay Sanli vill lämna Wolfsburg. En flytt hem till Turkiet vore något att föredra. Det bekfräftar man på NTVSpor att spelaren har sagt. Han säger inte bara att han vill byta klubb utan även att hjärtat tillhör Fenerbahce, så det är klubben han säkerligen vill till mest om det blir spel i Turkiet nästa säsong.

Engelska Daily Mail säger att Andrei Arshavin kan snart vara en Fenerbahceli. Enligt källan så har Fenerbahce och Arsenal redan dragit igång förhandlingar om den 30 årige anfallaren. Arshavin som har anpassat sig mest till bänken den här säsongen har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal.