Silly Season#2: Kommer Källström, kommer Mevlüt?

Nya uppgifter angående Källström och Mevlüt Erdinc uttalar sig om en flytt till Galatasaray samt som Besiktas letar efter anfallare. Hur är läget med Guus Hiddink?

LÄS OCKSÅ: Silly Season: Ännu en svensk på väg till Galatasaray?

Besiktas är på jakt efter anfallare. Hugo Almeida lär lämna och Diego Forlan affären verkar inte bli av. Då har Besiktas ställt in siktet på Emmanuel Adebayor, Miroslav Klose, Sao Paulo-spelaren Lucas och Premier Leagues skyttekung Dimitar Berbatov! Noterbart att de är bara en av dessa som man kommer försöka värva o inte alla fyra. Adebayor tar inte plats i startelvan hos Real Madrid och vill samt inte tillbaka till Man City utan han vill stanna i Spaniens huvudstad. Klose som briljerar i Tysklands landslag får inte alls mycket speltid i sitt klubblag Bayern München. Dimitar Berbatov som gjort en fantastisk säsong i år och blivit Man Uniteds bäste målskytt i laget och i Premier League har fått anpassa sig till bänken på sistone. Igår fanns han inte med i truppen ens när Man United spelade CL-final.

Tuncay Sanli vill återvända till Fenerbahce. Det har han nu själv klargjort. ”Jag har saknat Fenerbahces fantastiska fans och jag vill tillbaka.” säger en Tuncay som inte har fått så mycket speltid i Wolfsburg. När Aziz Yildirim fått frågan om han skulle kunna värva hem Tuncay, de senaste dagarna så sade han: Om Tuncay vill komma tillbaka så kan vi självklart tillägga i vår trupp.

Det är mycket transfersnack mellan  turkiska klubbar och Atletico Madrid. Madrid-klubben har velat ha Arda Turan ett tag nu och Besiktas har velat ha Flores + Forlan. I alla fall, det är inte om dem det handlar om den här gången. Utan nämligen Fenerbahces målvakt Volkan Demirel. Volkan som har storspelat i Feners mål den här säsongen är Atletico Madrids första handsval att ersätta David De Gea om han lämnar för Manchester United. Den unge keepern De Gea sägs vara klar för United och om han lämnar så vill Atletico ersätta honom med en toppmålvakt.

Joseph Yobos pris är satt. Everton vill ha 9 miljoner euro för mittbacken och om Fenerbahce inte vill betala så mycket, så förhandlar man inte om spelaren.  Fenerbahce som tidigare har sagt att man inte tänker ge för mycket för Yobo har fått ett löfte av Everton att man inte tänker höja priset än 9 miljoner euro på något sätt.

Pino som har ryktats vara på väg bort från Galatasaray kan stanna. Fatih Terim säger följande om spelaren:”Pino är en duktig spelare. Om vi inte ska köpa en bättre spelare så kan han stanna i klubben.”

Igår rapporterade vi att Galatasaray vill erbjuda Paris Saint Germain aka PSG 9 miljoner euro för den turkiske anfallaren Mevlüt Erdinc. Idag sade Mevlüt att han kan tänka sig en flytt till GS och att han nu ska sätta sig vid bordet med sin klubb.

Galatasaray vill köpa en andre-målvakt också. Just nu verkar det som om att man vill ha Isaksson som förste keeper och sedan köpa in Sinan Bolat från Standard Liege om han inte förlänger sitt kontrakt.

Galatasaray håller på släppa taget om Kim Källström helt nu. Ünal Aysal har tidigare sagt att man vill ha Källström men spelaren själv tvekar. Fatih Terim säger att om att det inte blir någon affär av med Källström så tänker man köpa en bättre spelare.

Enligt Sabah så vill Guus Hiddink ta med Arda Turan till Chelsea. Även engelsk media säger att han tar med sig Arda Turan om han kommer till London-klubben och Hiddink som har avslöjats som rådgivare för Chelsea sade till Arda redan för fyra månader sen att han skulle gå till Chelsea.