Två spelare lämnar Genclerbirligi – En till Besiktas och en till Fenerbahce *UPPDATERAD*

Besiktas har värvat den 23-årige anfallaren Mustafa Pektemek. Mustafa är en lovande anfallare från Genclerbirligi som med rätt spelare omkring sig kan ta ytterligare steg i sin karriär. Besiktas får betala 4 miljoner för hans tjänster. Den andra spelaren som lämnar Gencler för en stor klubb är högerbacken Orhan Sam som länge har kopplats samman med en flytt till en av de tre stora. Nu fortsätter han sin karriär i Fenerbahce som betalar 3,5 miljoner Euro till Genclerbirligi. Orhan är med turkiska mått sett en bra högerback som likt Mustafa Pektemek kan också utvecklas till en bättre spelare i en större klubb. Han får i första hand ses som backup till Gökhan Gönül eller betyder det här att GG är på väg att lämna Fener?

UPPDATERING:

Ali Kucik som under andra halvan av säsongen har varit utlånad till Bucaspor och gjort det bra där kommer att ingå i Mustafa Pektemek-affären vilket innebär att han nästa säsong spelar i Genclerbirligi.