Vad hände i Antalya?

Vad var det som egentligen hände i Antalya där Fenerbahce var på träningsläger  i vintras?

Efter misslyckandet i Europa-spelet, hackig spel i ligan och utslagna ur turkiska cupen var det inte mycket som såg ljust ut i Fenerbahce.

Många (inklusive jag) kritiserade och ifrågasatte om Aykut Kocaman verkligen var en rätt tränare för Fenerbahce?

Men sen åkte laget till Antalya och kom tillbaka starkare än någonsin.

Fenerbahce förlorade inte en enda match under vårsäsongen.

Dessutom började laget att vinna matcher på bortaplan, något man hade svårt med i höstas. Nio raka bortasegrar blev det. Ett nytt rekord i turkisk fotboll.

Lägg därtill också att laget vände underläge till tre poäng ett par gånger också.

Vi får inte heller glömma bort att laget var HELA nio poäng efter Trabzonspor.

Vad ska man säga om det? Imponerande helt klart…

Kommer ni ihåg snacket om att Besiktas skulle vinna 17 av 17? Istället var det Fenerbahce som vann 16 av 17! Vem trodde på det?

Om Aykut Kocaman är rätt tränare för Fenerbahce eller inte får framtiden visa. Men precis som Tayfur Havutcu i Besiktas så är det kul och positivt att två TURKISKA tränare leder sina klubbar till framgång och inte några utländska.

Men det är nu allvaret börjar.

Gruppspel i Champions League väntar. Kul men där väntar ett helt annat motstånd. Då gäller det att spela ett annat spel och förstärka rejält. Det behövs förstärkning framförallt i backlinjen och en defensiv mittfältare.

Fenerbahce var i vintras nära att värva två spelare till dessa positioner så jag är övertygad om att ledningen kommer att göra ett nytt försök i sommar. Och jag kan redan nu nästan garantera att det kommer att värvas in en mittback och defensiv mittfältare i sommar.

Så säker är jag på det.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE

LÄS OCKSÅ
Det kan bli en rolig säsong