Varför spelade han inte mot Fenerbahce?

Frågorna kring Emmanuel Emenike har varit många under de senaste dagarna.

Varför spelade han inte mot Fenerbahce?

Är han skadad? Ska han byta klubb till sommaren?

Karabükspors president Hikmet Ferudun Tankut tog återigen död på alla ryktena om att Emenike skulle vara klar för Fenerbahce. ”Vi har inte träffat Fenerbahce angående en övergång för Emenike”, sa han till medierna igår.

Emenike skadade sig under matchen mot Ankaragücü och det var också anledningen till att han inte spelade mot Fenerbahce.

Samtidigt säger klubbens sportchef Seyit İçgül att Emenike inte kommer att vara med i helgens match mot Antalyaspor heller medan tränaren Yücel İldiz säger att Emenike inte kommer att vara med i någon av de två matcherna som återstår: ”Sen är det upp till ledningen själva att bestämma sig över hans framtid.