Även Reyes ser ut att nobba Galatasaray!

Igår kom det uppgifter om att Diego Forlan inte hade några som helst planer på att flytta till Galatasaray då han trivdes utmärkt i Atletico Madrid och idag kan man läsa samma sak om José Antonio Reyes.

Reyes ska ha sagt till spanska tidningar att han har fått ett bra erbjudande från Galatasaray men att han trivs bra i Madrid och vill därför inte lämna klubben: ”Jag trivs bra här och tänker fortsätta spela i Atletico Madrid-tröjan. Nästa säsong vill jag vinna Europa League.

Samtidigt bekräftar Diego Forlans agent Daniel Bolotnicoff att hans spelare inte har kommit överens med Galatasaray: ”Jag har pratat med Diego och han har inga planer på att lämna Atletico just nu. Han laddar upp inför Copa America och så länge turneringen pågår så kommer han inte att förhandla med någon klubb. Den 25:e Juli när turneringen är över får vi reda på hur hans framtid blir.