Ersan Gulum

Ersan frågan är något som upptar mycket plats i media, blir det Galatasaray, Besiktas eller kanske utlandet? SporX har gjort en intevju där man pratade med Ersan som blivit klar med sin rehabträning och som från och med igår återigen är en Adanasporspelare.

Ersan själv säger i intervjun att påståendet om att han har lovat att spela för Besiktas inte stämmer. Han menar på att den intervjun är missvisande då han bara har sagt att han gillar att spela för Besiktas och har det bra i klubben just nu. Detta sa han tidigare i år och det framkom i media som att han bara skulle spela för BJK och inget annat. Men Ersan menar på att han är professionell och inte har lovat bort sig till någon klubb.

Öppet berättar även Ersan om hur han har blivit bäst kompis med Guti i laget och att han tycker portugiserna i laget är väldigt trevliga och inte alls några divor, som media försöker vinkla det till.

Angående vart han hamnar är det Adanaspor som bestämmer säger han, det finns intresse från flera klubbar och även från utlandet, Roma har nämnts i italienskmedia.

Dessutom tillägger han att hans gamla kompisar från Manisaspor i form av Arda, Selcuk, Hakan och Ufuk ringt honom ett par gånger och pressat honom, men att han inte har bestämt sig.

Samtidigt bekräftar idag Adanaspors ordförande att man fått ett bud från Galatasaray, vilket får denna affär att bli väldigt intressant, minst sagt.