Es, Es värvar ungt!

Eskisehirspor hade sedan tidigare gjort klart med den 23-årige Deniz Vural från Eintracht Frankfurts andralag som har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Och nu är fler unga spelare på väg till klubben. Eskisehirspor har kommit överens med följande spelare som under nästa vecka kommer att resa till Eskisehir för att skriva på sina kontrakt: Mehmet Boztepe (23 år) från Borussia Dortmunds andralag, Tarık Çamdal (20 år) från 1860 München och Abdülaziz Solmaz (23 år) från Samsunspor.

Dessutom är mittfältaren Abdülkadir Kayalı (20 år) klar för spel i klubben då han ingår i Sezer Öztürk-affären. Förutom A-K Kayali så ansluter även anfallaren Recep Berk Elitez (19 år) från Fenerbahce.

Samtidigt fortsätter klubbens jakt på de två erfarna spelarna Halil Altintop från Eintracht Frankfurt och Pierre Webo från Real Mallorca.