Gencler värvar en tidigare supertalang

Genclerbirligi skriver på sin officiella hemsida att klubben har skrivit ett treårskontrakt med den tidigare supertalangen Cafercan Aksu. Cafercan som spåddes en lysande framtid blommade aldrig ut men får nu chansen att återigen visa upp sig i högsta ligan efter att ha gjort 16 mål på 31 matcher i tredje divisionen under den gångna säsongen.

Cafercan har tidigare i karriären även spelat för Antalya Yolspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orduspor och Gaziantep Büyükşehir Belediyespor samt gjort 96 matcher för de olika turkiska ungdomslandslagen.

LÄS OCKSÅ

(På länken kan ni se hans klassmål mot Besiktas i turkiska cupen för något år sen.)

Enligt Lig TV så är Genclerbirligi även ute efter den colombianske anfallaren Gustavo Adrián Ramos Vásquez som håller till i Hertha Berlin. Ramos gjorde under den gångna säsongen 15 mål på 33 matcher i Bundesliga 2 och säsongen innan gjorde han 10 mål på 29 matcher i Bundesliga 1.