OFFICIELLT: Reyes stannar kvar i Spanien!

Tidigt under gårdagen kom det ut uppgifter i spansk press att José Antonio Reyes inte hade några planer på att flytta till Galatasaray och senare under tisdagen gick också Atletico Madrid ut med det officiellt på sin hemsida.

Klubben skriver att en förfrågan från Galatasaray hade kommit angående tre spelare men att klubben bara accepterat ett av dessa buden. Och som vi redan vi om så är den här spelaren Tomas Ujfalusi.

Vidare står det att klubbens sportdirektör Jose Luis Perez Caminero nyligen haft ett möte med Reyes’ agent Mariano Aguilar där man kom fram till att Reyes skulle stanna kvar i Madrid.

Men det här meddelandet verkade inte ha nått ut till Galatasaray vid tillfället då andrepresidenten i klubben Ali Dürüst sa följande: “Om det hade varit något officiellt meddelande så hade vi hört talas om det. Förhandlingarna fortsätter.

Samtidigt säger Atletico Madrids president Enrique Cerezo följande

Om Diego Forlan: “Forlan har fått ett bra erbjudande från Galatasaray men om han vill gå dit är upp till han. Det är han som ska bestämma sig om sin framtid.

Forlan har alltså inte bestämt sig om sin framtid ännu och som hans agent igår sa så fokuserar Forlan sig just nu på Copa America och kommer att bestämma sig över sin framtid först efter det.

Om Reyes: “Precis som vi skrev på vår hemsida så kommer han att inte lämna. Reyes kommer att stanna kvar i Vicente Calderon även nästa säsong.”