Silly Season #4: Isaksson snart klar för Galatasaray?

Senaste nytt angående transferrykten på morgonen säger att Andreas Isaksson snart kan vara en ny målvakt för Galatasaray. Samt uppkommer nya info om Hiddink och ny ryktas en Premier League-anfallare till Süper Lig.

LÄS OCKSÅ:
Silly Season: Ännu en svensk på väg till Galatasaray?
Silly Season#2: Kommer Källström, kommer Mevlüt?
Silly Season #3: Galatasaray har lagt bud på Ersan Gülüm!

Andreas Isaksson har varit jagad av Galatasaray ett tag och nu uttalar sig Ünal Aysal om att han vill ha målvakten. ”Han är en grym världsmålvakt och hade löst vår målvaktskris direkt. Han är en person som hade slagit in sig i truppen ganska snabbt. Fansen hade älskat honom. Vi jobbar med små detaljer och går allt som planerat så kan Andreas snart vara i Galatasaray.”, enligt fotbollssverige.se
Priset som Galatasaray tänker erbjuda sägs vara 15,8 miljoner kronor för målvakten.

Mustafa Sarp är på väg bort från Galatasaray och nu ska klubben ha sagt hitta en ny klubb, och den nya klubben sägs vara Mersin.Ny uppflyttade lag verkar vilja satsa stort och har visat intresse för bl.a. Giovanni Dos Santos och Hakan Arikan.

Trabzonspors president, Sener ska åka till Belgien för att se landslagets match. Men inte bara det, utan även för att förhandla om en övergång om Bayern Münchens anfallare, Miroslav Klose. Presidenten säger att man ska träffas med spelarens agent och man hoppas att man kommer överens och kan inom en snar framtid presentera Klose som en Trabzon spelare. Trabzonspor har visat intresse till Klose förr.

Kommer inte Forlan till Besiktas, så värvar man en annan anfallare från Atletico Madrid. Plan B för att köpa in en anfallare sägs vara Diego Costa. Prislappen ligger på 6 miljoner euro.

Harry Kewell är en av de som sägs kommer att lämna Galatasaray för att ge plats åt nya nyförvärvningar. Men Kewell har sagt att han vill stanna i Istanbul och det kanske han gör. Besiktas är ute efter mittfältaren och tränaren Tayfur Havutcu (Besiktas) säger att det är en spelare som kan hjälpa laget väldigt mycket med den kvalité han har. Kewells lön i Besiktas sägs ligga på 1.5 miljoner euro om året om han ansluter sig till klubben.

En annan anfallare som sägs vara på tapeten för GS är Victor Obinna. Obinna anslöt sig till West Ham i vintras och nu för knappt tre veckor sedan åkte laget ur Premier League vilket öppnar en flytt för den 24-årige anfallaren. Obinna är andra valet efter Drogba enligt källorna och vill den nye tränaren ha kvar Drogba i Chelsea så ska man försöka få Obinna komma till Galatasaray. Andra spelare som är på listan förutom Drogba och Obinna är enligt Aysal: Cisse, Buffon, Emana, Källström, Frey.

Lassana Diarra är en av spelarna som Fener-fansen vill ha mest i sommar. Och nu säger Aziz Yildirim att man ska lägga ett bud 8-10 miljoner euro och ge honom bud som han och Real inte kan säga nej till. Aziz hyllar även Lass för hans kvalitéer och hoppas att han väljer att komma till Fenerbahce. 26-årige fransmannen som har fått lite speltid i Real har även lockat intresse från Juventus och Arsenals håll.

Nya uppgifter angående Guus Hiddink som säger att han vill hellre träna ett klubblag än ett landslag för att de finns mer att göra i klubblag. Vidare säger han att han skulle vilja träna både ett landslag och ett klubblag. Efter matchen mot Belgien imorgon sägs han vara redo att inleda förhandlingar med Chelseas ägare Roman Abromovic.