Silly Season #8: ”Bosingwa klar för Besiktas”

Engelska medier skriver att Jose Bosingwa går till Besiktas. Umut Bulut flyttar till Frankrike och mycket mera transfer-nyheter i de 8:de numret av ”Silly Season” här på turkiskfotboll.com

Tidigare nummer:

Silly Season: Ännu en svensk på väg till Galatasaray?
Silly Season#2: Kommer Källström, kommer Mevlüt?
Silly Season #3: Galatasaray har lagt bud på Ersan Gülüm!
Silly Season #4: Isaksson snart klar för Galatasaray?
Silly Season #5: Ersan klar för Besiktas!
Silly Season #6: Tuncay har bestämt sig om sin framtid
Silly Season #7: Spelare skriver på för Bursaspor och Hakan Arikan till Mersin Idman Yurdu!

Lyon har sagt att Källström lämnar och enligt de senaste nyheterna så är han klar för Galatasaray. En prislapp på 4.5 miljoner euro blir det och Kim själv kommer att tjäna 2.2 miljoner euro per år.

Galatasaray meddelar att man den första juli kommer att presentera nya värvningar till klubben med Fatih Terim på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena .

Umut Bulut är klar för franska Toulosse. Det meddelar Trabzonspor och man tackar allt spelaren har gjort för klubben. Spelaren har även meddelats till börsen i Istanbul. Trabzonspor får 3.5 miljoner euro för sin anfallare.

Orduspor värvar Sinan Osmanoglu från Galatasarays A2 lag. Spelaren har skrivit på ett 3 års kontrakt med klubben.

Gökhan Inler måste bestämma sig snart. Udinese och Napoli var överens om spelaren för längesen. Men Inler kommer inte överens om de personliga kontraktet med Udinese och nu har han fått ett ultimatum av Udinese. Antingen så stannar du i Udinese eller går till Napoli.

Enligt engelska Daily Express så har Besiktas erbjudit 6 miljoner pund för högerbacken Jose Bosingwa som spelar i Chelsea. Londonklubben sägs ha accepterat priset på sin spelare som man värvade in från Porto, 2008 för 20 miljoner euro.

De galnaste transfer-nyheten kommer nu. Fenerbahce vill bygga upp dröm laget. På listan sägs vara Emmanuel Adebayor, Alex, Thiago Motta och Lucio! Alla spelare har kopplats ihop de senaste veckan med Fener när diverse  spelare har ryktats vara på väg bort från klubben. Adebayor skulle i detta fall vara ersättare till Niang om han försvann och Lucio är lösningen till mittbacksplatsen då förhandlingar går segt med Everton. Aykut Kocaman storsatsar inför 2010/2011 när man nu igen ska göra CL-comeback.