Välkommen till Fenerbahce, Emmanuel Emenike!

Fenerbahces nyförvärv Emmanuel Emenike började värma upp ett par minuter innan den första halvleken var över. Han bytte av en skadad spelare (minns inte vad spelaren heter) några sekunder innan domaren blåste av den första halvleken, så det var inte mycket vi fick se utav honom där.

Men till den andra halvleken satte både han och Nigeria fart på en gång. Och det tog inte många minuter alls innan Emenike var framme och hotade det argentinska försvaret, flera gånger om. På mindre än tio minuter var han framme tre gånger och gjorde dessutom ett mycket snyggt mål på ett av dessa lägen. De övriga två gångerna blev han först stoppad av det argentinska försvaret och sen av den argentinska målvakten.

Efter Emenikes 4-0 mål så sjönk tempot i matchen hastigt och det var inte mycket till fotboll vi fick se.

Några minuter efter sitt mål så fick Emenike lämna planen för en kort stund pga skada men var snabbt inne på plan igen.

Nu var motståndet inte det allra bästa då Argentina saknade sina bästa spelare men detta var trots allt spelare som skulle övertyga förbundskaptenen i Argentina att de vill vara med och spela i Copa America under sommaren. Trots att Argentina reducerade till 1-4 på tilläggstid så var det ett blekt Argentina vi fick se.

Och för Emmanuel Emenike har jag bara en sak att säga: VÄLKOMMEN TILL FENERBAHCE!

Jag har även en sak att säga till Mamadou Niang:
VAR PÅ DIN VAKT!

Om Emenike fortsätter på den här vägen så kommer han inte att stanna kvar länge i Fenerbahce.

Avslutningsvis vill jag säga en mening till försvararna i Champions League till nästa säsong: SE UPP FÖR DEN HÄR KILLEN!

Och det bästa av allt var att Emenike bar på ett svettarmband med Fenerbahces logo på handleden.

Det finns inte många videoklipp med Emenike ute på nätet men här är ett klipp jag hittade som många Fenerbahce-supportrarna kommer nog att tycka om.